Lentewandeling

Lentewandeling


1 april 2021 - 30 juni 2021

Het is lente! Dit is misschien wel het mooiste jaargetijde om er lekker op uit te gaan voor een mooie wandeling. De natuur komt tot leven, overal verschijnen er knoppen, groene bladeren, bloemen en heel veel beestjes. Met deze leuke Lentewandeling kun jij de lente op en top ervaren. Dus trek je wandelschoenen aan en ga op pad in de Kasteelse bossen.

Het natuurgebied, dat ongeveer uit 100 hectare bestaat, is van oorsprong een landgoedbos dat behoorde bij Huys ter Horst. De kasteelruïne is nog altijd een overblijfsel van dit landgoed. Deze ruïne en nog veel meer mooie plekjes zijn te bewonderen tijdens deze schitterende tocht.

Wij drie prachtige wandelroutes van 4.4, 6.7 en 7.6 km samengesteld. Voordat je hieraan begint, ontvang je bij Parkhotel Horst een warm welkom; je mag namelijk eerst genieten van een warm drankje met een lekkere muffin. Het hotel is het start- en eindpunt van alle drie de wandelroutes. Nadat je tocht erop zit, krijg je nog een heerlijke Focaccia. De ideale manier om je mooie winterwandeling af te sluiten.

Inhoud Lentewandeling:

  • Koffie/thee en een lekkere muffin TO GO bij aankomst
  • Focaccia Caprese (tomaat | mozzarella)
  • Keuze uit drie prachtige wandelroutes

Prijs: Van €13,50 voor €9,95
Reserveren kan via info@parkhotelhorst.nl of via 077 397 6000.

Geniet van een coronaproof uitje.
Beschikbaar van 1 april tot en met 30 juni.