Schitterende Winterwandeling

Schitterende Winterwandeling


20 december 2020 - 28 februari 2021

Lekker naar buiten voor een stevigè winterwandeling, daar knapt een mens zeker van op. ‘s Winters wandelen is niet alleen een garantie voor rode wangen en een frisse neus, maar is ook goed voor lichaam en geest. En waar kun je zo’n wandeling nu beter doen, dan door het prachtige natuurgebied de Kasteelse bossen.  

Het natuurgebied, dat ongeveer uit 100 hectare bestaat, is van oorsprong een landgoedbos dat behoorde bij Huys ter Horst. De kasteelruïne is nog altijd een overblijfsel van dit landgoed. Deze ruïne en nog veel meer mooie plekjes zijn te bewonderen tijdens deze schitterende tocht.

Speciaal voor jou hebben wij drie prachtige wandelroutes van 4.4, 6.7 en 7.6 km samengesteld. Voordat je hieraan begint, ontvang je bij Parkhotel Horst een warm welkom; je mag namelijk eerst genieten van een warm drankje met een lekker stuk appeltaart met slagroom. Het hotel is het start- en eindpunt van alle drie de wandelroutes. Nadat je tocht erop zit en je benen lekker opgewarmd zijn, mag je bij het Parkhotel nog een warm broodje uitkiezen. De ideale manier om je mooie winterwandeling af te sluiten.

Inhoud Winterwandeling:

  • Warme chocomel/koffie/thee en appeltaart met slagroom
  • Broodje curryworst of broodje rookworst met zuurkool
  • Keuze uit drie prachtige wandelroutes

Prijs: Van €13,50 voor €9,95.


Genieten van een coronaproof uitje met de kids!
Beschikbaar van 20 december tot en met 28 februari.