Wild & Wijn Avond

Wild & Wijn Avond


13 november 2021 - 13 november 2021

Ben je toe aan een gezellig avondje uit, met heerlijke wijn & spijs combinaties en een onvergetelijke sfeer? Dan is de Wild en Wijn avond in Restaurant BØFF, echt iets voor jou!

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij ons! Deze sfeervolle avond op zaterdag 13 november staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij je graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat je verwennen door onze witte brigade, en geniet van verrassende en smaakvolle wildgerechten. Bij deze gerechten worden speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, die onze sommelier graag voor je toelicht, waardoor je een complete smaak beleving kunt ervaren.  

Gedurende de avond zullen er troubadours rondlopen en voor een muzikale invulling zorgen, wat garant zal staan voor een onvergetelijke en gezellige sfeer!

Kortom, onze Wild & Wijn avond is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Aanvang 18:00 uur tot 00:00 uur

All-in Ticket €79,50 p.p (+ €3,12 reserveringskosten p.p.) 

BOEK HIER UW TICKET


Uiteraard kun je van je avondje uit ook een compleet onbezorgd weekendje maken, met een ons 2- of 3-daags WIld & Wijn arrangement:

Bekijk hier onze arrangementen