Wild & Wijn Festijn

Wild & Wijn Festijn


12 november 2022 - 12 november 2022

Ben je toe aan een gezellig avondje uit, met heerlijke wijn & spijs combinaties en een onvergetelijke sfeer? Dan is het Wild en Wijn festijn in Restaurant BØFF, echt iets voor jou!

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij ons! Deze sfeervolle avond op zaterdag 12 november staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij je graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat je verwennen door onze witte brigade, en geniet van verrassende en smaakvolle wildgerechten. Bij deze gerechten worden speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, die onze sommelier graag voor je toelicht, waardoor je een complete smaak beleving kunt ervaren.  

DUO UNIEK, onze band die in vorige edities ook de handen op elkaar kreeg, zorgt weer voor de muzikale omlijsting. Zij staan garant voor een onvergetelijke sfeer! Wellicht om zelfs de voetjes van de vloer te krijgen...

Kortom, ons Wild & Wijn fesijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Aanvang 19:00 uur tot 00:00 uur

All-in Ticket €79,50 p.p (+ €3,12 reserveringskosten p.p.) 

BOEK HIER UW TICKET


Uiteraard kun je van je avondje uit ook een compleet onbezorgd weekendje maken, met een ons 2- of 3-daags WIld & Wijn arrangement:

Bekijk hier onze arrangementen