Lunch
– Vega
– Vegan
Om te starten
-
Half of Heel Breekbrood
Aioli | Pittige Cocktailsaus | Olijfolie4 | 6 -
Mini Kroketjes
4 Stuks | Gamba of Truffel7 -
Olijven
Zoet of Pittig4
Soepen
-
Pompoensoep
Geroosterde Pompoenpitten | Kruidenolie8 -
Wildbouillon
Truffelschuim | Soepgroenten8 -
Bospaddenstoelen
Seizoen Paddenstoelen | Bosui8 -
Vissoep
Garnalen | Scampi | Merluza9
Flammkuchen
-
Pulled Pork
Pulled Pork | Rode Ui | Barbecuesaus17 -
Wildzwijn
Zuurkool | Wildzwijn | Veenbessen18 -
Gerookte Zalm
Gerookte Zalm | Rode Ui | Mosterd | Dille16 -
Geitenkaas
Geitenkaas | Noten | Balsamico18
Salades
-
Salade Carpaccio
Parmezaanse Kaas | Aceto | Truffelolie | Veenbessencrème18,5 -
Salade Gerookte Vis
Gerookte Zalm | Gerookte Heilbot | Garnaal | Mosterdcrème21,5 -
Caesar Salade
Ei | Parmezaan | Kipfilet16 -
Salade Courgette
Gegrilde Courgette | Granaatappel | Vegan Feta16
Brood
-
Carpaccio
Pesto | Parmezaanse Kaas | Rucola | Pijnboompitten15 -
Panini Pulled Pork
Rode Ui | Barbecuesaus14 -
Gegratineerde Geitenkaas
2 Sneden Brood | Honing | Vijgencompote | Walnoot16 -
Broodje Tonijnsalade
Bosui | Taugé | Paprika15 -
12 Uurtje
Tomatensoep | Kroket | Spiegelei14 -
Uitsmijter
2 Sneden Wit of Bruin Brood | Ham | Kaas11 -
Rundvleeskroketten
Wit of Bruin Brood | Mosterd11 -
Vegan Kroketten
Wit of Bruin Brood | Mosterd11
Voorgerechten
– Vega
– Vegan
Om te starten
-
Half of Heel Breekbrood
Aioli | Pittige Cocktailsaus | Olijfolie4 | 6 -
Mini Kroketjes
4 Stuks | Gamba of Truffel7 -
Olijven
Zoet of Pittig4
Soepen
-
Pompoensoep
Geroosterde Pompoenpitten | Kruidenolie8 -
Wildbouillon
Truffelschuim | Soepgroenten8 -
Bospaddenstoelen
Seizoen Paddenstoelen | Bosui8 -
Vissoep
Garnalen | Scampi | Merluza9
Voorgerechten
-
Zalm
Gerookte Zalm van Landgoed Doornik | Gekonfijte Zalm | Saffraan Crème | Pijnboompitten15 -
Terrine van Heilbot en forel
Mosterdcrème | Brioche16 -
Rilette van Eend
Brioche | Sinaasappelchutney | Loempia van Eend16 -
Carpaccio
Pesto | Zongedroogde Tomaten14 -
Wildzwijn Coppa
Vijgen | Frambozen | Aceto Balsamico Siroop16 -
Carpaccio Gegrilde Courgette
Granaatappel | Vegan Feta | Aceto Balsamico Siroop | Pijnboompitten13 -
Vegan Tartaar
Rode Biet | Schuim van Rode biet | Pistachenoten13
Hoofdgerechten
– Vega
– Vegan
-
Eend
Jus van Grand Marnier25 -
Ossenhaasspies
Truffelsaus29 -
Wildzwijn
Cognac-roomsaus24 -
Zalm
Paksoi | Zeekraal | Ponzu Saus26
-
Kabeljauw
Kruidenkorst | Puree | Zeekraa24 -
Spanakopita
Tzatziki | Griekse Koolsalade | Spinazie | Feta21 -
Paddenstoelenrisotto
Geroosterde Pompoen | Vegan Feta21
Wild Menu 39,-
-
Wildbouillon
Truffelschuim | Soepgroenten -
Of
-
Rilette van Eend
Brioche | Sinaasappelchutney | Loempia van Eend+ 3 -
*
-
Wildzwijn
Cognac-roomsaus -
Of
-
Kabeljauw
Kruidenkorst | Puree | Zeekraal -
*
-
Appelcrumble
Vanille-ijs | Karamelsaus
Sides
-
Verse Friet
Mayonaise5 -
Roseval Aardappelen
Uit de Oven6 -
Traybake
Groenten | Aardappelen | Feta6 -
Salade
Caeser Dressing | Parmezaanse Kaas5
BØFF Specials
-
Hert
Wild Garnituur32 -
Rogvleugel
Geklaarde Boter31 -
Australian Grain Fed Entrecôte
300 Gram | Pepersaus42
Desserts
– Vega
– Vegan
-
Crème Brûlée
Witte Chocolade Mousse | Framboos IJs7 -
Pornstar Martini Dessert
Passievrucht | Vanille Panna Cotta8 -
Advocaatje
Slagroom5
-
Torte di Limoncello
Limoenijs | Hangop7 -
Frambozenparfait
Hangop | Munt | Meringue7