Aspergefestijn

Aspergefestijn


11 april 2025 - 11 april 2025

Op vrijdag 11 april 2025 wordt de komst van het witte goud weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst en restaurant BØFF! Deze sfeervolle avond met live muziek staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Je wordt ontvangen met een glas prosecco en beleeft de asperges gedurende de avond in al haar glorie. Laat je verwennen door onze keukenbrigade, en geniet van verrassende en smaakvolle aspergegerechten, waarbij het hoofdgerecht ‘Asperges op klassieke wijze’ uiteraard niet zal ontbreken. Bijpassende wijnen staan klaar om de gerechten naar ieders wens compleet te maken. Gedurende de avond kun je genieten van live muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke en gezellige sfeer.

Kortom, ons Asperge festijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Wij heten je welkom vanaf 19:00 uur en de drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen.


Tickets kosten €94,50 p.p. en zijn verkrijgbaar via de website van Parkhotel Horst of via onze collega’s van de receptie in het hotel. 

KOOP TICKETS

Wilt u van dit unieke event een volledig verzorgd nachtje weg maken? Reserveer dan ons 2-DAAGS ASPERGEFESTIJN ARRANGEMENT VOOR € 159,50 p.p.  

En wist u dat een EXTRA NACHT inclusief ontbijt SLECHTS € 60,- p.p. meer kost? Neem contact op met onze collega's van Parkhotel Horst via 077 397 6000 of via info@parkhotelhorst.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd weekend!

COMPLEET WEEKEND RESEVEREN