Kerst Familiebuffet

Kerst Familiebuffet


25 december 2023 - 26 december 2023

Kerst Familiebuffet 

Kom tijdens de Kerstdagen langs met familie of vrienden en beleef in ons restaurant het ultieme kerstgevoel. Tijdens ons Kerst familiebuffet geniet u in een warme kerstsfeer van het gezellig samen zijn onder het genot van een lekker drankje, heerlijke gerechten en natuurlijk onze Limburgse gastvrijheid.   

Zorgeloos genieten van de feestdagen

Op 1e en 2de kerstdag serveren wij van 17:00 tot 20:00 uur een feestelijk Kerst familiebuffet, met verrassende gerechten uit onze Limburgse keuken. Als afsluiter staat er een uitgebreid dessertbuffet voor u klaar, u zult uw ogen uitkijken van al dat lekkers. De drank is bij het diner inbegrepen. U heeft de keuze uit frisdranken, tapbier, onze huiswijnen, koffie en thee. 

Voor de kids

Uiteraard hebben wij ook aan onze jongere gasten gedacht. Niet alleen staan er voldoende gerechten klaar waar zij heerlijk van kunnen smullen, maar ook zorgen wij voor de nodige entertainment. Zo kunnen ze laten zien hoe creatief ze zijn bij de Kerst knutseltafel, ze kunnen hun snoetjes laten schminken en er wordt een Kerstfilm gedraaid in de kinderhoek. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog allemaal een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen.   

Prijzen 

  • Prijs volwassenen, inclusief drank € 56,50 
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis  
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,75 per levensjaar

Reserveerd direct