Kerstbrunch

Kerstbrunch


25 december 2023 - 26 december 2023

Kerstbrunch bij Parkhotel Horst

Kerst vieren is al een belevenis op zich, maar wanneer u bij ons de feestdagen doorbrengt, weet u zeker dat u een onvergetelijke Kerst gaat ervaren. Wij zorgen er ook dit jaar bij onze Kerstbrunch namelijk voor, dat u er weer ontspannen bij zit met Kerst. Ondergedompeld in een gezellige Kerstsfeer en met de lekkerste gerechten uit onze keuken. 

Een onvergetelijke Kerst met de hele familie

Schuif aan bij onze feestelijke Kerstbrunch en geniet met uw gezelschap van verschillende koude en warme gerechten, mooie streekproducten, diverse broodsoorten, heerlijke vruchtensappen, koffie, thee en melk. We eindigen met een spetterend dessertbuffet, zodat u de brunch op een verrukkelijke manier kan afsluiten.  

Speciaal voor onze jongere gasten komt de Kerstman ons een bezoekje brengen. Hij zorgt voor de nodige entertainment en neemt ook een cadeautje voor de kinderen mee. Zoals ieder jaar staat er ook een uitnodigende knutseltafel, een grimeur en een leuke kerstfilm voor de kinderen klaar. Zo hebben uw kinderen (en u) gegarandeerd een heerlijke en ontspannen middag.  

U bent van harte welkom van 11:00 uur tot 14:00 uur. 

Prijzen: 

  • 1e en 2e Kerstdag € 41,50 p.p. 
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis. 
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar €2,25 per levensjaar 

Reserveer direct