Kerstdiner Dansant

Kerstdiner Dansant


25 december 2023 - 26 december 2023

Kerst Diner Dansant

We kijken er enorm naar uit om de feestdagen samen met u te vieren bij Parkhotel Horst, waar altijd een magische sfeer heerst. Geniet van onze stijlvolle Kerst Diner Dansant in ons prachtig gedecoreerde restaurant dat volledig in kerstsfeer is. Tijdens dit feestelijke vier- of vijfgangendiner kunt u ontspannen bijpraten, lachen en genieten van heerlijk eten, terwijl u gezellig samen bent.

Zorgeloos genieten van verrukkelijk Kerstdiner en live muziek  

Tijdens het Kerst Diner Dansant worden al uw zintuigen geprikkeld. Wij verzorgen bij binnenkomst een sfeervol achtergrondmuziekje, terwijl u geniet van uw aperitief. In de loop van de avond worden verschillende gangen geserveerd. Tussen deze gangen door heeft u de gelegenheid om heerlijk te dansen, te genieten van de live muziek en om de gezellige kerstsfeer in u op te nemen.

Onze koks hebben een feestelijk en buitengewoon smakelijk menu samengesteld, met verrassende gerechten speciaal voor u. Op Eerste Kerstdag kunt u genieten van een uitgebreid vijfgangendiner, terwijl op Tweede Kerstdag een heerlijk viergangendiner op u wacht. Uiteraard zorgen wij ook voor perfect passende wijnen, zodat genieten u van een voortreffelijke combinatie van bijzondere gerechten en heerlijke wijnen.

Prijzen

  • 1e Kerstdag serveren wij een 5-gangen diner à € 74,50 p.p. 
  • 2e Kerstdag serveren wij een 4-gangen diner à € 64,50 p.p. 

U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. 

 

DIRECT RESERVEREN