Paasdiner

Paasdiner


31 maart 2024 - 1 april 2024

Paasdiner bij Parkhotel Horst

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u tijdens Pasen kunt genieten van een heerlijk Paasdiner met uw gezelschap? Dan nodigen wij u graag uit bij Parkhotel Horst! We staan te popelen om de Paasdagen dit jaar met u door te brengen.

Laat u samen met uw gezelschap verwennen met gerechten van onze uitgebreide menukaart, of kies voor een verrukkelijk 3-gangen Paasmenu in ons sfeervolle restaurant. Tijdens deze feestelijke Paasmaaltijd heeft u alle gelegenheid om ontspannen bij te praten, te lachen en te genieten van het heerlijke eten.

Geniet van een voortreffelijk 3-gangendiner
Onze koks hebben een voortreffelijk menu samengesteld met verrassende gerechten, speciaal voor deze gelegenheid. We hebben ook gezorgd voor een selectie passende wijnen, zodat u, indien gewenst, kunt genieten van een complete culinaire ervaring. Laat u volledig verwennen en beleef samen een onvergetelijke Pasen bij Parkhotel Horst.

De prijs van het 3-gangenmenu bedraagt € 35,- per persoon, waardoor u voor een aantrekkelijke prijs kunt genieten van deze heerlijke Paaservaring.

Reserveer een tafel