Paasdiner

Paasdiner


9 april 2023 - 10 april 2023

PAASDINER BIJ PARKHOTEL HORST

Opzoek naar een geschikte locatie om tijdens Pasen samen met uw gezelschap heerlijk te dineren? Kom dan naar Parkhotel Horst! Wij kijken er al naar uit om dit jaar de Paasdagen met jou te door te brengen! Geniet samen van een heerlijk 3-gangendiner in ons gezellig ingerichte restaurant. Bij dit feestelijke Paasdiner doet zich de uitgelezen mogelijkheid voor om heel ontspannen bij te praten, te lachen en van het lekkere eten te genieten.

Onze koks hebben voor jou een overheerlijk menu samengesteld, met verrassende gerechten. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er passende wijnen voor je klaarstaan, zodat je indien gewenst, kunt genieten van een heerlijke wijn en spijs combinatie. Kortom, laat je volledig in de watten leggen en beleef samen een bijzondere Pasen bij Parkhotel Horst.

Je bent van harte welkom vanaf 17:00 uur.

Prijzen

  •  1e en 2e Paasdag serveren wij een 3-gangendiner met live muziek à € 35,00 p.p.

Het is tijdens Pasen ook mogelijk om à la carte te dineren, mocht je liever zelf je gerechten van de kaart willen kiezen.

RESERVEER HIER

Wil je er een geheel verzorgd weekendje weg van maken, bekijk dan ook eens het Paasarrangement van Parkhotel Horst inclusief het Paasdiner! De perfecte manier om er samen optimaal te ontspannen tijdens Pasen.

Paasarrangement