Paas Familiebuffet

Paas Familiebuffet


9 april 2023 - 9 april 2023

PAAS FAMILIEBUFFET

Kom op eerste Paasdag langs met familie of vrienden en beleef een onvergetelijke Pasen met ons Paas familiebuffet. Tijdens het familiebuffet geniet je van het gezellig samen zijn onder het genot van een lekker drankje, heerlijke gerechten en natuurlijk onze Limburgse gastvrijheid.

Op 1e Paasdag serveren wij van 17:00 tot 19:00 uur een feestelijk Paas familiebuffet, met verrassende gerechten uit onze Limburgse keuken. Als afsluiter staat er een uitgebreid dessertbuffet voor je klaar, je gaat je ogen uitkijken van al dat lekkers. De drank is bij het diner inbegrepen. Je hebt hierbij de keuze uit frisdranken, vruchtensappen, tapbier, onze huiswijnen, koffie en thee.

Uiteraard hebben wij ook aan onze jongere gasten gedacht. Niet alleen staan er voldoende gerechten klaar waar zij heerlijk van kunnen smullen, maar ook zorgen wij voor de nodige entertainment. Ze kunnen laten zien hoe creatief ze zijn bij de Paas knutseltafel en ze kunnen hun snoetjes laten schminken bij onze grimeur. Zo kan jij onbezorgd genieten van al dat lekkers wat wij voor jou bereid hebben.

Prijzen

  • Prijs volwassenen, inclusief drank € 52,50
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,75 per levensjaar

RESERVEER HIER