Paasbrunch

Paasbrunch


31 maart 2024 - 1 april 2023

Feestelijke Paasbrunch

Pasen is een mooie gelegenheid om met de hele familie gezellig samen te zijn. Wanneer u bij ons de Paasdagen doorbrengt, weet u zeker dat u een onvergetelijke Pasen gaat ervaren. Wij zorgen er ook dit jaar bij onze Paasbrunch namelijk voor, dat u er met z’n alle ontspannen bij zit. Ondergedompeld in een gezellige Paassfeer en met de lekkerste gerechten uit onze keuken. Uiteraard hebben wij ook dit jaar aan de kinderen gedacht en zorgen wij voor de nodige entertainment. Zo kunt u onbezorgd genieten van onze heerlijke brunch!

Een onvergetelijke Pasen met de hele familie

Schuif aan bij onze feestelijke Paasbrunch op 1e en 2de Paasdag en geniet met uw gezelschap van verschillende koude en warme gerechten, mooie streekproducten, diverse broodsoorten, heerlijke vruchtensappen, koffie, thee en melk. We eindigen met een spetterend dessertbuffet, zodat u de brunch op een verrukkelijke manier kan afsluiten.

Speciaal voor onze jongere gasten komt de Paashaas ons een bezoekje brengen en zal voor de nodige entertainment zorgen. Ook neemt hij voor alle kids een cadeautje mee! Zoals ieder jaar staat er ook een uitnodigende Paas knutseltafel en een grimeur voor de kinderen klaar. Zo hebben uw kinderen (en u) gegarandeerd een heerlijke en ontspannen middag.

U bent van harte welkom van 11:00 uur tot 14:00 uur.

Prijzen:

  • € 41,50 p.p.
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis.
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar €2,25 per levensjaar

Reserveer direct