Geniet van de Herfst

Geniet van de Herfst


4 december 2020 - 20 december 2020

Lopend tussen de vallende bladeren, gekleurde bomen en een verkoelende bries, dan kan dat maar één ding betekenen: Het herfstseizoen is begonnen! De mooiste tijd om je wandelschoenen aan te trekken en om gaan te genieten van al het moois dat de Kasteelse bossen te bieden hebben.

Het natuurgebied, dat ongeveer uit 100 hectare bestaat, is van oorsprong een landgoedbos dat behoorde bij Huys ter Horst. De kasteelruïne is nog altijd een overblijfsel van dit landgoed. Deze ruïne en nog veel meer mooie plekjes zijn te bewonderen tijdens deze schitterende tocht.

Speciaal voor jou hebben wij drie prachtige wandelroutes van 4.4, 6.7 en 8.0 km samengesteld. Voordat je hieraan begint, ontvang je bij Parkhotel Horst een warm welkom; je mag namelijk eerst genieten van een warm drankje met een lekker stuk appeltaart met slagroom. Het hotel is het start- en eindpunt van alle drie de wandelroutes. Nadat je tocht erop zit en je een frisse neus hebt gehaald, mag je bij het Parkhotel nog een warm broodje uitkiezen. Dat is nog eens lekker na een flinke wandeling.

Inhoud Herfstwandeling:

  • Warme chocomel/koffie/thee en appeltaart met slagroom
  • Broodje curryworst of broodje rookworst met zuurkool
  • Keuze uit drie prachtige wandelroutes

Prijs: Van €13,50 voor €9,95.
Genieten van een coronaproof uitje (met de kids)!