Wild & Wijn Festijn

Wild & Wijn Festijn


8 november 2024 - 8 november 2024

Ben je toe aan een gezellig avondje uit, met heerlijke wijn & spijs combinaties en een onvergetelijke sfeer? Dan is het Wild en Wijn festijn in Restaurant BØFF, echt iets voor jou!

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij ons! Deze sfeervolle avond op vrijdag 8 november staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij je graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat je verwennen door onze witte brigade, en geniet van verrassende en smaakvolle wildgerechten. Bij deze gerechten worden speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, die onze sommelier graag voor je toelicht, waardoor je een complete smaak beleving kunt ervaren.  

DUO UNIEK, onze band die in vorige edities ook de handen op elkaar kreeg, zorgt weer voor de muzikale omlijsting. Zij staan garant voor een onvergetelijke sfeer! Wellicht om zelfs de voetjes van de vloer te krijgen...

Kortom, ons Wild & Wijn fesijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Aanvang 19:00 uur tot 00:00 uur

Een all-in Ticket  kost € 94,50 p.p en kunt u boeken via de website van Parkhotel Horst

Reserveer tickets


Een compleet verzorgd weekend

Nadat u genoten heeft van de lekkere gerechten, de wijnen en misschien zelf eens dansje heeft gedaan, wilt u natuurlijk niet meer naar huis rijden. Speciaal daarvoor hebben wij een arrangement samengesteld, zodat van uw avondje uit een compleet verzorgd nachtje weg kan maken.

Wanneer u voor ons Wild en Wijn festijn arrangement kiest, krijgt u een overnachting inclusief ontbijt en tickets voor het Wild en Wijn festijn. De prijs voor dit arrangement is € 159.50 p.p.

U kunt zelf kiezen of u één of twee nachten wenst te verblijven. Maar als u ook nog van onze prachtige omgeving wilt genieten, is een extra nachtje wel erg handig. En wist u dat een extra nacht inclusief ontbijt slechts € 60,- p.p. meer kost?

Ontdek hier het Wild en Wijn Arrangementen